IMG_0848

Am găsit o nouă modalitate de a merge la mare

Îmi aduc aminte de concediile la mare cu părinții (din vremurile apuse) când mergeam 2 familii cu tot cu copii într-o singură camera de hotel, doar, doar să ajungem și noi la mare. În acele vremuri chiar nu ne interesa altceva decât să fim prietenii împreună și să ajungem la mare. Eu și fratele meu, împerună cu copii celeilalte familii dormeam ori pe jos, ori în balcon, dar și ce bine era! Acum, vezi Doamne, ne-am emancipat, timp nu mai avem să stăm așa mult cu prietenii și atunci când stam împreună, căutăm un maxim de confort. Acum, în aceste vremuri, eu unul atunci când călătoresc respect cu sfințenie o vorbă auzită de la un bătrân înțelept :„ Drăgule, eu nu plec de acasă în plimbări, decât dacă este mai bine decât la mine acasă, să merite efortul”, iar de a sta într-o cameră de hotel, fără aer condiționat, claie peste grămada, nici în vis nu mă mai gândesc.

Căutând să plec, în aceste condiții, am observant că preturile camerelor de la hotelurile de pe litoral sunt destul de mari, iar în cazul în care camerele sunt mari și cu o vedere deosebită (ca să merite efortul de a pleca de acasă) prețurile trec mult peste 600 lei pe noapte, mai ales în cazul în care se călătorește împreună cu copii sau cu încă o families au o soacră/bonă care să aibe grijă de copii. Totuși este o soluție de a merge la mare în condiții de maxim confort (chiar lux) la un preț destul de acceptabil, mai ales dacă se călătorește în două familii:  apartamentele spațioase de lângă plajă cu vedere spectaculoasă. Ca să nu credeți că acesta este un articol fără finalitate, vă recomand mai jos un astfel de apartament, care întrece cu mult orice închipuire de confort si panoramă de la noi de pe litoral.

POZE AICI

1.a

elefant.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>