crosul cramelor

Crosul Cramelor

Crosul Cramelor 18 octombrie 2014 – traseu alergare 7km sau 17km pe dealurile Prahovei, prin viile cu struguri din localitatea Urlati (s)

crosul cramelor crama alergare pe dealuri prin vii struguri traseu 7 17 km urlati prahova 18 octombrie 2014 gustari must vin masa inscrieri concurs eveniment sportiv trail running 3S-a dat drumul înscrierilor pentru Crosul Cramelor 2014, eveniment aflat la prima ediție, ce va avea loc pe 18 Octombrie la Urlați, Prahova.

„Crosul Cramelor” este un eveniment dedicat bucuriei de a experimenta emotii si trairi noi, departe de zgomotul citadin, aproape de frumusetea si linistea seducatoare a naturii. Vom alerga cu entuziasm si voie buna printre dealurile roditoare ale viilor, simtind din plin gustul libertatii. Vom fi martori la metamorfozele misterioase ale naturii, care, sub arsita dogoritoare a soarelui, isi imbraca treptat haina unui nou anotimp, anotimp care ne va rasplati cu gustul dulce si aromat al mustului proaspat dupa terminarea cursei. Nu iti vei simti doar muschii corpului revitalizati, ci toate simturile tale vor fi trezite la viata!

Crosul Cramelor inseamna o incursiune in inima a tot ce are tara noastra mai frumos: peisajele unice ale dealurilor Prahovei, gustul tomnatic al mustului proaspat si istoria deosebita a Drumului Vinului, cu podgoriile si conacele lui nepretuite.” a declarat Ovidiu Constantin Cocieru – Directorul General al Perform Experience Group – organizatorul Crosului Cramelor 2014.

crosul cramelor crama alergare pe dealuri prin vii struguri traseu 7 17 km urlati prahova 18 octombrie 2014 gustari must vin masa inscrieri concurs eveniment sportiv trail running 4

Data și locul desfășurării evenimentului:

Crosul Cramelor (Urlati 2014) se va desfasura sambata, 18 octombrie 2014, in localitatea Urlati, judetul Prahova. Zona de start a evenimentului este organizata pe stadionul de fotbal din localitatea Urlati, str. Orzoaia de Sus, langa Muzeul Conacul Bellu. Pentru cei care nu au masina, organizatorii pun la dispozitie, contra cost, un serviciu de transport din Bucuresti la locatia de start si retur.

De ce să participi:

 • Faci miscare
 • Iti depasesti limitele
 • Respiri aer curat
 • Admiri natura in toata splendoarea ei
 • Esti alaturi de prieteni

Cine participă:

 • Iubitorii de sport
 • Pasionatii de alergare
 • Amatorii de petrecere si voie buna

La ce să te astepți:

 • Un traseu de alergare inedit
 • Muzica antrenanta si un MC vivace
 • O portie delicioasa de mancare alaturi de un pahar de must proaspat

Trasee:

Crosul Cramelor (Urlati 2014) are doua trasee: unul de 7 km si unul de 17 km.

Traseul de 7 km are o diferenta de nivel de 120 de metri si traverseaza orasul Urlati si dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt si beton, dar si, pe alocuri, pietris si pamant. Traseul beneficiaza de 2 puncte de rehidratare si 2 puncte de asistenta medicala de urgenta ale Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta (ASVSU). Harta traseului de 7 km, cu pozitionarea principalelor puncte de interes, poate fi consultata in imaginea de mai jos sau dând click aici.

traseu mic 7 km crosul cramelor crama alergare pe dealuri prin vii struguri traseu 7 17 km urlati prahova 18 octombrie 2014 gustari must vin masa inscrieri concurs eveniment sportiv trail running

Traseul de 17 km are o diferenta de nivel de 340 de metri si traverseaza orasul Urlati si dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt, beton, pietris si pamant. Traseul beneficiaza de 5 puncte de rehidratare si 5 puncte de asistenta medicala de urgenta ASVSU. Harta traseului de 17 km, cu pozitionarea principalelor puncte de interes, poate fi consultata in imaginea de mai jos sau dând click aici.

traseu mare 17 km crosul cramelor crama alergare pe dealuri prin vii struguri traseu 7 17 km urlati prahova 18 octombrie 2014 gustari must vin masa inscrieri concurs eveniment sportiv trail running

Pachetul de participare:

Ca urmare a inscrierii in concurs, fiecare persoana va primi un pachet de participare alcatuit din: tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, voucher din partea Cramei Basilescu, numar de participare, medalie de finisher, portie de mancare oferita dupa eveniment, pahar de must oferit de Crama Basilescu dupa eveniment.

In plus fata de pachetul de participare, participantii vor beneficia de urmatoarele servicii: marcaj traseu, cronometrare manuala, asistenta medicala la start si pe traseu, punct de alimentare la start, puncte de hidratare pe traseu, foto eveniment, vestiar si garderoba, cort adapostire, vinuri la preturi promotionale disponibile la Crama Basilescu in ziua evenimentului.

Mai multe pe siteul oficial al evenimentului: crosulcramelor.ro

sursa si continuarea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>