lamaie1

Reteta de lamaie cu sifon impotriva cancerului

Unul dintre factorii-cheie pentru dezvoltarea cancerului este mediul acid. pH-ul fluidului extracelular din jurul tumorii poate fi foarte acid, in timp ce pH-ul tesutului sanatos este alcalin.

In termeni simpli, mediul acid este o conditie ideala pentru crearea si dezvoltarea celulelor canceroase, isi aminteste oncologul italian Tullio Simoncini.

Aciditatea este cauzata de alimente cum ar fi carnea, zaharul si produsele nesanatoase. Stresul mental si fizic poate contribui, de asemenea, la crearea unui mediu acid in organism prin intermediul hormonilor de stres specific.

Daca doriti sa preveniti dezvoltarea cancerului, aveti nevoie sa contracarati aciditatea, creand un mediu alcalin.

Cum facem asta? Cu o serie de factori importanti:
1. Alimentatia ar trebui sa fie compusa din cel putin 80% fructe si legume crude, in special legume cum ar fi varza si spanac.
2. Consumati aproximativ o jumatate de litru de apa purificata in fiecare zi.
3. Organismul are nevoie de liniste si relaxare mentala si emotionala.
4. Verificati periodic pH-ul dumneavoastra.

O reteta simpla ajuta foarte mult in lupta impotriva cancerului. Schema are adepti peste tot in lume, si sanatatea lor este o dovada a eficientei sale. De asemenea, este important de stiut ca o multime de cercetari in domeniul oncologiei indica ceva foarte important: pacientii cu cancer au puterea de a vindeca nevoia de sprijinire a procesului.

Reteta de lamaie cu sifon impotriva cancerului
-240 ml de apa filtrata
-1 lingurita bicarbonat de sodiu
-sucul de la 1 lamaie

Preparare suc de lamaie
Se amesteca si se bea pe stomacul gol. Asigurati-va ca solutia este bauta de cel putin trei ori pe zi.

De ce aceasta reteta are atat de mult succes?
Lamaia are un efect puternic anti-cancer. Dovedit, ele distrug celulele maligne de 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si pancreas. O lamaie alaturi de sofon, poate schimba complet pH-ul corpului.

sursa foto si articol: www.gatitul.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>