suc-de-cartofi-468x303 (1)

Sucul de cartofi, cel mai bun medicament natural pentru bolile de stomac

Sucul de cartof crud tratează aciditatea gastrică, ulcerele, calmând şi cicatrizând mucoasele digestive. Este şi un bun antispastic, diuretic şi emolient.
Pentru chinuitoarele dureri de cap, însoţite de multe ori şi de insomnii, sucul de cartof este un remediu excelent.
 
Dacă, timp de o săptămână, veţi bea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, 50 ml de suc de cartof crud în combinaţie cu 100 ml de apă caldă, veţi rezolva multe dintre problemele dumneavoastră de sănătate.
Ca toate sucurile proaspete, şi cel de cartof se alterează destul de repede, motiv pentru care trebuie extras şi consumat imediat.
Cele mai spectaculoase rezultate ale acestui tratament au loc la bolnavii diagnosticaţi cu artrită. Sucul, la prepararea căruia se folosesc doar cartofi din soiurile rozalii, conţine hidraţi de carbon, lipide, săruri minerale şi vitaminele B1, B6, C şi K. Astfel, produsul devine eficient şi în demineralizări şi dezechilibrări de nutriţie sau în diabet.

Ce afecțiuni combate sucul de cartofi

  • hipertensiune
  • gastrită
  • dureri de cap
  • ulcer gastric
  • ulcer duodenal
  • diabet
  • detoxifiază
Un studiu elaborat recent de o echipă de microbiologi de la Universitatea din Manchester, SUA, condusă de profesorul Ian Roberts a deomnstrat că sucul de cartofi are proprietăţi antibacteriene capabile să vindece un bolnav de ulcer gastric
foto si articol: http://www.doctorulzilei.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>