caterpillar_cat_b15

Telefonul ideal pentru fermieri: Poți să-l scapi din tractor direct în noroi și nu pățește nimic

Lansat anul trecut, telefonul mobil Cat B15 a devenit rapid unul dintre mobilele cele mai apreciate pentru rezistența lor, exact atuul cu care ele au fost promovate pe piață. În România, smartphone-ul dual SIM care ar putea răspunde cel mai bine nevoilor fermierilor se vinde la liber cu circa 1.400-1.500 de lei, iar brandul din spatele modelului – Caterpillar, ar putea să facă acest telefon și mai atractiv pentru profesioniștii din sectorul agricol.

Apreciat la testări ca fiind un smartphone mediu, care rezistă la şocuri, la apă şi la praf, Cat B15 nu excelează la performanţe tehnice: cameră de 5 MP, memorie internă de 4 GB (cu card poate ajunge la 32 GB) și touchscreen de 4 inch. Bateria este o unitate Lithium Ion de 2000 mAh, ce promite o autonomie de până la 16 ore în modul convorbire, 26 de ore în modul stand-by (single-SIM) sau 19 ore în modul stand-by (dual-SIM).

Ceea ce face însă ca acest telefon să fie potrivit pentru fermieri este rezistența lui. Potrivit Caterpillar, telefonul poate funcţiona de la-20 de grade Celsius şi până la 55 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că și uitat pe combină, în câmp, la soare, nu pățește nimic.

Caterpillar CAT B 15 nu este un telefon discret, ci este gros, cu părţi din cauciuc, aluminiu şi şuruburi la vedere. Acest lucru contribuie la efectul vizual care se vrea a transmite robusteţe. Tema de culori aleasă este în ton cu cea a firmei-mamă, cu galben, gri şi negru.

Se gaseste si la noi un astfel de telefon: magazin 1 

 

large-image-product-page-b15.jpglarge-image-top-product-page-b15-water-droplarge-image-product-page

sursa foto si articol: www.agrointel.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>